web analytics

Clean Cat Pee Off Leather Boots

Ei, sc jo, en Destin, benvinguts de nou a Smarter Every Day. Doncs he estat aprenent una pila de coses sobre pistoles sota l’aigua, que mola bastant. Vull dir, al primer vdeo ho vaig aprendre tot sobre qu est passant aqu al darrere, a l’acci. Per el problema s que per les limitacions al meu muntatge no vaig aconseguir veure qu passava quan la bala surt de l’arma i entra dins l’aigua. Ara, realment vull veure aix, aix que vaig haver de pensarhi una estona i vaig tenir un moment ah. Com veieu, en lloc de construir un aquari.

Que mantingui l’aigua dins amb la pistola, he construt aix, per mantenir l’aigua fora. Per el problema s que, malgrat construir totes aquestes coses genials, i arreplegar una de les millors cmeres d’alta velocitat del mercat, no tenia prou mans per ferho anar tot. Aix que vaig convidar uns quants amics per ajudarme. Funcionar. S See Malaltissament bo. Destin Esperava obtenir la vista ms ampla possible de les que podem aconseguir dins aquell mirall. Aix que haurem de ser tan a prop del mirall com sigui possible amb el gran angular, si no veurem l’aparell, no creus Em sembla que s.

Destin Quin tipus de lent creus que fars servir Lent. s a dir, tu sers al mig. Aix que haurem de tenir una lent, no riures Haurem de tenir una lent. riure El problema de gravar una AK sota l’aigua s que no puc activar la cmera, aix que aquests sn els Slow Mo Guys, que han vingut per ajudarme. Aix doncs, qu fars servir Avui far servir la Phantom v1610, que arriba als 18,000 quadres per segon a 720p. No puc comptar tan alt. Definitivament ms que. els dits que tens.

AK47 Underwater at 27,450 frames per second Part 2 Smarter Every Day 97

Em pots cordar la cremallera A menys que siguis d’Alabama. D’acord, noms per ensenyarvos el fred que fa quan fem aix, sn uns 4 graus. I fa freeeed. Llavors la cmera mirar al mirall de dalt, rebotar cap a baix i desprs. bsicament s un periscopi sota l’aigua. Tinc la pistola aqu. La podeu veure all, amb la Phantom. arma carregantse tret tret bombolles buida l’arma tret ralentitzat explosions diverses D’acord, s’ha vist bastant b. La bala est avanant al voltant d’un metre i mig. tret tret ralentitzat.

Tret ralentitzat explosions buida l’arma D’acord, qu hem aprs, doncs Podeu veure que hi ha gas que surt just d’aqu. s una petita bombolla de gas. I la ra per la qual aix passa s perqu est. el pist est deixant passar l’aire just quan travessa. riu No puc parlar, m’estic gelant. A mesura que la bala va sota el barril, passa aquest bloc de gas i empeny gas contra aquest pist. Ara podeu veure que comena a moure el pist, per mireu qu passa. Just all, obre aquest petit compartiment de gas. s per aix que hi ha una bombolla just.

All mentre dispara. Aix que si traiem aix, podeu veure que el pist deixa passar l’aire desprs de moure’s poc ms de mig centmetre enrere. Si hi penses mola perqu aquest impuls de pressi tan curt s suficient per superar totes les molles i la fricci a l’arma i recarregarla, noms amb l’efecte de les inrcies. tret tret esquitxada Ostres fa fred. rialla D’acord, doncs. llavors ara ho farem des de l’esquena S, s. Gravarem des de l’esquena. D’acord. Destin Preparat per carregarla Preparat per carregarla. Preparat per disparar.

Preparat per disparar. 3. 2. 1. tret Destin L’arma est buida. Ohh. Ho has agafat Ho tinc. Vaig a comprovarho. tret ralentitzat explosions diverses tret ralentitzat msica tret ralentitzat explosions tret sota l’aigua S. Sabia que que aix molaria, per no que molaria tant. Deixeume intentar explicar qu crec que est passant aqu. Doncs, tenim aquesta oscillaci que podeu veure desprs del tret a les bombolles. s impressionant. No entenia per qu la bombolla hauria de tornar desprs de collapsarse. Per aqu tenim qu hi est passant.

Hi ha una equaci anomenada l’Equaci de RayleighPlesset, que descriu tot el que una bombolla fa sota l’aigua. s massa difcil com per solucionarla a m, has de fer servir ordinadors per treurela, per el que est passant, bsicament, s aix. Al punt d’inici tens una pressi molt alta dins una bombolla, i comena a transmetre moment al fluid que t al voltant, aix que comena a crixer. En algun moment travessa el punt en qu la pressi dins la bombolla s igual a la pressi de fora, i continua creixent fins que l’aigua acaba per aturarla. Ara, en aquest punt, tenim baixa pressi.

A dins, i alta pressi a fora, aix que comena a collapsarse de nou, i pel moment del fluid torna a travessar aquest punt d’equilibri i es comena a comprimir. Aix que es forma una pressi molt alta a l’interior altre cop, i bam, una altra ona de xoc i el procs comena de cap i de nou. Aquesta oscillaci succeeix fins que dissipes tota l’energia cintica del sistema. Ara, en aquest punt de compressi mxima, tens la mxima pressi. En aquest punt de vegades pot succeir una cosa que es diu.

Sonoluminescncia La sonoluminescncia passa quan es produeix un flash de llum en collapsarse una bombolla de cavitaci. Voldria creure que aix s sonoluminescncia, estic bastant segur que noms s un reflex del sol realment genial sobre la piscina. Per, tot i aix, s realment interessant que passi en el punt en qu es collapsa. Em pregunto per qu passa aix. D’acord, hi ha una altra cosa de la qual hem de parlar. Aquest s el meu tret preferit. Al principi pensava que els primers gasos que surten del barril eren del lloc d’on surt.

La bala, i que els gasos expandintse des del cartutx fluen al seu voltant, per mireu un altre cop. Veieu aquest rastre de color negre recorrent la llargada de la bombolla Aix s la plvora cremada mentre s’allibera del barril rere la bala. Aix que si seguiu aquesta plvora al llarg de la bombolla, hauria de coincidir amb aquella bala. Exacte, aqu ho tenim. Aix doncs, qu s llavors la primera nuvolada blanca Si tens un lquid fluint i l’acceleres, la pressi del fluid en qesti decau. De fet, sembla una mica el contrari del que hauria de ser, per s el que passa. Se’n diu.

El principi de Bernoulli on el corrent va rpid, la pressi s baixa. Aix que miremnos aquest diagrama de fases de l’aigua. L’aigua on rem estava a uns 4 graus centgrads i al voltant d’una atmosfera. Si fem decaure la pressi de l’aigua per sota d’un cert punt, l’aigua es torna vapor. L’interior del barril estava ple d’aigua abans que disparssim, cert I la bala ha emps l’aigua cap a fora a molt alta velocitat. Doncs all on el corrent va rpid, la pressi s baixa. La cavitaci est succeint al barril per davant.

De la bala. Encara estic intentant ferm’ho entrar al cap, per all ho tenim. Es pot veure al vdeo, de fet. Un cop la bala s’obre pas fora d’aquest nvol de cavitaci, est passant una altra cosa. Us haureu adonat que la bombolla a la dreta s’assembla a un nvol i la bombolla a l’esquerra sembla ms com vidre. L’Andrew Davidhazy va obtenir uns quants grfics d’ombres impressionants de bales volant, que mostren l’ona de xoc davant la bala. L’rea rere l’ona de xoc es troba en baixa pressi. Es torna vapor. Com que aquesta.

Regi de baixa pressi t una frontera entre corrents ms suau, t ms pinta de vidre, en contraposici al nvol borrs causat pel corrent turbulent que surt del barril. Aix que aqu ho teniu. No noms n’ests disparant una bala, d’aquesta pistola, n’ests disparant tres coses diferents. Ara que comprenem la fsica rere la cavitaci podeu veure clarament els efectes de cadascun d’aquests tres Raig d’aigua Gasos de la plvora Arc de xoc components al vdeo d’alta velocitat. Ah s, i ara tamb entenem aquest rebot de les bombolles, no s cert.

Aix que moltes grcies a en Gavin i en Dan, dels Slow Mo Guys. Han fet tot el cam fins a Alabama per ajudarme a gravar aquest vdeo. No est malament. Aix que vam refer un vdeo al seu canal, una cosa que vaig fer fa un temps, pistoles sota l’aigua, l’nic que vam fer servir la v1610. Mola molt. Aneu a veure’l al seu canal, val la pena gastarhi el vostre temps. Al meu canal el que pretenem era fer un vdeo guai que pogussiu gaudir a l’hora que apreneu alguna cosa, i.

Potser guanyarme la vostra subscripci. Aix que si creieu que m’hi he apropat, que hi ha hagut una mica de qumica, passeuvos per la tercera part d’aquest vdeo, les pistoles dels homes granota russos. S, existeixen. Aix que vaig posar les mans sobre unes d’aquestes. Encara tinc el ninja scope 3000 o com sigui que hem de dirne, d’all. Podeu imaginarvos on va a parar tot aix. En tot cas, sc en Destin, us esteu fent ms intelligents cada dia, que en passeu un de bo. Realment vam escollir aquesta piscina per una ra.

En Jimmy Neutron viu perdut per enlloc, aix que si la bala ans a parar molt lluny de nosaltres, tothom dins el radi estaria segur. Si us plau, sigueu intelligents, no ho proveu. Mireu com talla el vidre. esgarrapada Eh espetec Destin Qu Qu acaba de fer! riures Destin Aparteuvos del meu ordinador, aparteuvos del meu ordinador! D’acord, tenim les bales. No hi va haver danys, per podeu veure clarament les estries de fregar amb el barril. Transcrit per Andrew Jackson captionsbyandrew.wordpress Traducci de David Ruscalleda Rusca8 Els subttols en diferents idiomes sn benvinguts. Si us plau, contacteu amb en Destin si podeu ajudar.

Leave a Reply